Jak poznáte, že nás čeká tuhá a dlouhá zima?

Podle vnímavých lidí se z různých jevů prý dá poznat, jaké období nás čeká… Nás čeká zima. Dost tuhá a dlouhá...

Když Indiáni začali dělat dřevo už v září, tvrdili meteorologové, že přijde tuhá zima. V Čechách se dříví „dělá“ od jara letošního roku.  Není domek, kde by ho nebyla obří hromada. Údajně cibule má spoustu slupek, co také indikuje tuhou zimu. I ptáci odlétli na jih dříve. Málo srážek za podzim vypadá, že to na nás „spadne“ v zimě.  I listí opadalo nějak dřív…

Ovšem jsou tu i další jevy. Lidé si dělají zásoby všeho, co lze jako zásobu mít. Ovoce i zelenina ze sadů a zahrad zmizela do sklepů. Brambor je nadbytek a přesto mizí také… Co se to chystá?

Poslední indikátor je také velmi aktivní. Politici kradou jako o život. Tuneluje se nebývalou rychlostí a rozměry. Stejně tak narůstá dluh „každého z nás“, který nám naši politici navyšují denně o pár desítek korun. Ti bohatí tloustnou na kontech k prasknutí a rychle převádějí svoje firmy do daňových rájů.  Ve vládě se to střídá skoro jako v Itálii, Praha je dokonce asi ve všem vzorem… Obrat stát se snaží střídáním se na postech lavina „slušných“ politiků a jiných „slušných“ individuí. Ani jména si nestihnete zapamatovat.

Lidé už téměř rezignovali na prohřešky vládnoucích zlodějů a jejich kamarádů a snaží se zachránit alespoň to, co mají. Banky nechtějí půjčovat a lidé nechtějí svoje peníze dát do bank. Je lepší tratit pár stokorun než všechno…

Globální oteplení, tak jak předpověděl prezident Klaus, se změnilo v globální ochlazení. Bude zima lidem, bude zima zvířátkům v lese, bude zima ptáčkům….Jen těm, co si nakradli, bude teplo. Nejen proto, že za teplem odcestují, ale proto, že s sebou vezmou svoje kreditky, k už ulitým, nakradeným penězům ve správných bankách.

Zima bude asi tuhá enormě a jak to vypadá, bude i zatraceně dlouhá. Rok, dva…? Spíš déle.

P.S. Podle toho, kolik je ještě čekajících na „svou chvíli“…

Autor: Aleš Baloun | úterý 29.11.2011 7:30 | karma článku: 21,47 | přečteno: 1135x